+31 85 0161860
·
info@meestersvanhetzuiden.nl
·
Ma - do 09:00 uur-17:00 uur
Neem contact op

Heeft u een vaststellingsovereenkomst (vso)/beëindigingsovereenkomst van uw werkgever ontvangen? Een ontslagsituatie kan voor veel stress en onzekerheid zorgen en roept veel vragen op. Doe de gratis VSO check!  Onze specialisten controleren alles en spannen zich in om een hogere vergoeding te krijgen, zonder dat U kosten maakt voor onze bijstand. Daarbij is het belangrijk dat de overeenkomst juridisch klopt. Er kunnen namelijk gevolgen voor een eventuele WW- uitkering zijn.

Onze werkwijze

Wij weten dat vaak haast geboden is Daarom zorgen wij voor korte en snelle lijnen. Vul het formulier in en voeg uw vaststellingsovereenkomst toe. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op.  De VSO check is kosteloos en voor het onderhandelen hanteren wij vaste tarieven. Wij bespreken dit tijdens het eerste gesprek met u. Veelal worden deze kosten volledig vergoed door de werkgever.

Controleren vaststellingsovereenkomst

Het is verstandig de concept vaststellingsovereenkomst door een van onze specialisten kosteloos te laten controleren, voordat u tot ondertekening overgaat. Er zitten veel juridische haken en ogen aan een vaststellingsovereenkomst. Heeft u na ondertekening bijvoorbeeld recht op een WW-uitkering? Heeft u recht op een transitievergoeding? Is de hoogte van de transitievergoeding wel juist berekend? Zijn alle termijnen wel in acht genomen? Laat de vaststellingsovereenkomst door ons toetsen, zodat u weet en krijgt waar u recht op heeft.

Herroepingsrecht

Mocht u onverhoopt een vaststellingsovereenkomst hebben getekend, zonder dat u juridisch advies heeft ingewonnen,  geen zorgen deze overeenkomst kan binnen twee weken na ondertekening nog worden ontbonden. Het is van belang dat u snel contact opneemt via dit formulier of via 085-0161860 met een onze specialisten, zodat zij kunnen bekijken of uw rechten wel worden gewaarborgd.

Onderhandelen werkgever

Nadat de vaststellingsovereenkomst door ons is gecontroleerd, onderhandelen wij indien gewenst met uw werkgever. Wij willen immers het best haalbare resultaat voor u bereiken. Onze arbeidsspecialisten hebben veel ervaring met het onderhandelen en boeken goede resultaten.  Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zelf het gesprek aan te gaan met uw werkgever.  Aarzel niet en neem contact op om uw vaststellingsovereenkomst kosteloos te laten controleren en u binnen 24 uur van advies te voorzien.

 

Gerelateerde berichten