+31 85 0161860
·
info@meestersvanhetzuiden.nl
·
Ma - do 09:00 uur-17:00 uur
Neem contact op

Wij coachen ondernemers en particulieren

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Genezing is nadrukkelijk niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt. We bieden coaching aan voor ondernemers en particulieren.

Ondernemers
1. Maak een afspraak
In een kennismaking kijken wij over er een klik is en wat uw wensen zijn.

2. Wat kunnen wij voor u doen?
Wij zorgen ervoor dat uw doelen helder zijn en dat de besturing, bedrijfsvoering, organisatie, activiteiten en medewerkers optimaal zijn gericht op het realiseren van uw doelstellingen en klanttevredenheid.

Bovendien kunnen wij de startende ondernemer helpen met het maken van een ondernemersplan om succesvol te kunnen starten. Zo hielpen wij diverse collega advocaten eerder aan een goed ondernemersplan waarvoor de bank hen een financiering heeft verstrekt en hielpen wij hen bij de missie en visie van hun bedrijf, omdat zij die zelf niet konden ontwikkelen. Uiteraard bent u er nog niet met een ondernemersplan. Met de uitvoering en implementatie van het plan valt en staat alles.

Samen met onze specialisten geven wij inzicht in de bedrijfskundige, financiële, fiscale en juridische aspecten van uw bedrijfsvoering met als doel uw onderneming professionaliseren en uw doelstellingen te realiseren.

3. Onze sterke punten

Quickscan onderneming;
Helpen bij het maken van een ondernemersplan;
Bedrijfsstrategie bepalen;
Van product naar markt;
Van functioneel naar procesgericht;
HR afdeling opzetten;
Verbeteren van samenwerking en communicatie door gestructureerde intervisie;
Starten van een nieuw bedrijf.
4. Waarom ons inschakelen?

Wij zorgen samen voor een heldere visie en strategie. Optimaliseren de processen en groeien naar een van te voren uitgestippeld doel.

Vorige berichtenNext Post

Gerelateerde berichten