Zieke werknemer

Zieke werknemer

Bij zieke werknemers spelen complexe problemen vaak een grote rol. De regelingen en verplichtingen uit hoofde van de Wet Poortwachter zijn van grote invloed op de re-integratie. Overleg met de arbo arts of bijvoorbeeld mediation kan de begeleiding van de zieke werknemer bevorderen. Dat kan van toepassing zijn als een werknemer zich bijvoorbeeld ziek heeft gemeld omdat hij zijn positie op de werkplek onhoudbaar vindt. Mediation kan een treffend middel zijn om in te zetten en de problemen in kaart te brengen. 

Uiteraard kunnen wij u ook helpen om uw dossier op orde te brengen bij een zieke werknemer en u helpen met de re-integratieverplichting.

 

Werknemers die niet voldoen aan hun verplichtingen
Werknemers kunnen bij het niet voldoen aan hun verplichtingen worden geconfronteerd met een loonsanctie of opschorting van de loonbetaling. De arbeidsrecht advocaten van Limburgse Meesters kunnen bij dit lastige proces de cliënt deskundig juridische bijstand verlenen, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Gezondheid gaat immers boven alles en dat realiseren onze arbeidsrecht advocaten zich als geen ander.

Schikking

JURIDISCH ADVIES

Oplossingsgericht

Laat ons u helpen!

Hulp nodig, voel u vrij om contact op te nemen. We nemen binnen 24 uur contact op. Heeft u haast bel ons dan nu.

Bel : 085- 0161860

info@meestersvanhetzuiden.nl Ma – Vrij 09:00-17:00 uur

 

Bent u op zoek naar arbeidsrechtsspecialist?

Laat ons u helpen. Neem contact op: 085-0161860

info@meestersvanhetzuiden.nl
·  Ma – Vrij 09:00-17:00 uur

Advocaten en juristen