Zoë de Bruijn

Jurist, LLB

Telefoon 085-0161860

Over Zoë

Integer, veerkrachtig en energiek

In 2019 ben ik begonnen met de opleiding HBO-Rechten op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Gedurende deze opleiding heb ik met veel verschillende rechtsgebieden kennisgemaakt en heb ik een half jaar als griffier voor de rechtbank. Tijdens mijn studie merkte ik dat mijn passie voornamelijk in het personen- en familierecht en het jeugdrecht ligt. De snelle ontwikkelingen die deze rechtsgebieden doormaken om steeds beter aan te sluiten bij de behoeften vanuit de maatschappij, vind ik erg interessant. Daarbij ben ik een echt mensenmens en vind ik de complexiteit die deze rechtsgebieden met zich mee kunnen brengen, erg interessant.

Ter afronding van de opleiding HBO-Rechten heb ik mijn afstudeerscriptie voor Meesters van het Zuiden dan ook over de kinderbeschermingsmaatregelen geschreven

Momenteel studeer ik aan Radboud Universiteit en werk in daarnaast als jurist bij Meesters van het Zuiden. Ik zal mij verder specialiseren in het burgerlijk recht.

Naast mijn interesse in het recht, ga ik in mijn vrije tijd graag wat leuks doen met mijn vrienden of ben ik in de sportschool te vinden.

Als jurist staat ze de advocaten op meerdere vlakken in de verschillende rechtsgebieden bij.  Zij vormt in principe het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. U zult haar meestal als eerste aan de telefoon krijgen en geregeld een mailtje van haar ontvangen. 

Wat haar taak ook is, duidelijke en open communicatie staat voorop en haar leergierigheid dwingt haar overal aan mee te willen doen en mee te willen denken.

Het feit dat het kantoor mediation, conflicthantering en advocatuur aanbiedt, is voor Zoë de uitgelezen kans om zich in meerdere kanten van het recht te verdiepen. 

Samen met de specialisten zal ze het beste resultaat voor uw vraag of probleem proberen te behalen.

Opleiding

2023 Universiteit van Nijmegen, Master of Law

2019 -2023 HBO, Bachelor of Law

Mijn vaardigheden

Doorzettingsvermogen100%
Positieve instelling95%
Oplossingsgericht95%
Open communicatie95%