Aliénor Willems

Jurist, LLB

Telefoon 085-0161860

Over Aliénor

Empathisch, integer, veerkrachtig en energiek

Aliénor is de vrolijke noot van het kantoor. Momenteel loopt ze stage bij Limburgse Meesters, omdat zij graag kennis wil maken met de juridische praktijk.

Als iets of iemand roet in het eten lijkt te gooien, probeert ze altijd nog naar het positieve te zoeken. Denken in oplossingen en blijven doorgaan is de visie van haar leven. Ze is een echte doorzetter, geeft niet op en zal zich dan ook volledig inzetten voor de cliënt.

Aliénor heeft behoorlijk wat grote en moeilijke levenslessen gehad, maar dit heeft nooit haar motivatie om haar rechtenstudie te behalen in de weg gezeten. Met een bachelorsdiploma op zak, volgt ze nu de master Burgerlijk recht om zich verder te specialiseren. Bovenaan de lijst staan het personen- en familierecht en het arbeidsrecht. Ze houdt van de interactie met mensen en is benieuwd naar wat de mens beweegt tot bepaalde keuzes. Vandaar ook haar interesse in de psychologie.

Als jurist staat ze de advocaten op meerdere vlakken in de verschillende rechtsgebieden bij. Aliénor vormt in principe het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. U zult haar meestal als eerste aan de telefoon krijgen en geregeld een mailtje van haar ontvangen. 

Wat haar taak ook is, duidelijke en open communicatie staat voorop en haar leergierigheid dwingt haar overal aan mee te willen doen en mee te willen denken.

Het feit dat het kantoor mediation, conflicthantering en advocatuur aanbiedt, is voor Aliénor de uitgelezen kans om zich in meerdere kanten van het recht te verdiepen. 

Samen met de specialisten zal ze het beste resultaat voor uw vraag of probleem proberen te behalen.

Opleiding

2022 Universiteit van Nijmegen, Master of Law

2017 -2022 Universiteit van Nijmegen, Bachelor of Law

2016 Universiteit van Nijmegen, Bachelor Psychologie

Mijn vaardigheden

Doorzettingsvermogen100%
Positieve instelling95%
Oplossingsgericht95%
Open communicatie95%